Met de zomer voor de deur warmt Chocolade de boel op met wat extra afrobeats en dancehall flavor verzorgd door  Froday! Na bomvolle edities in de Merleyn en in het café tijdens onze editie afgelopen november nu voor het eerst in collabo met Chocolade in de paarse zaal!

Jaël
Een paar jaar terug al eerder bij Chocolade (als talent om in de gaten te houden) en inmiddels een internationaal gevraagde producer/DJ! Vers terug van een Azië tour arriveert hij met een enorme lading aan zelfgemaakte edits, remixes én originals op zak!

Dieux Père
Nog bestempeld als hidden gem maar inmiddels al een tijd resident bij EncoreAmsterdam en vaak te bewonderen bij Vunzige Deuntjes. Niet vies van wat caribbean flavors en altijd fijne selecties. Hou je Shazam aan!

JeanJeansen
Als vast onderdeel van het populaire collectief Afrolosjes zet de jonge DJ zichzelf en zijn Angolese roots op de muzikale kaart.
Eerder draaide hij al in het voorprogramma van Adje (Adjedonnie), I am Aisha en zelfs Tyga en als vaste DJ van Cho tourde hij in binnen en buitenland!

YUNGALXNDR
Hij was er bij het eerste uur van Froday bij en liet zien dat hij weet hoe je een feestje bouwt. Daarom nodigt Chocolade hem nogmaals uit voor deze bijzondere editie in Doornroosje! Deze young & upcoming Afrobeats DJ vind je wekelijks in de grootste clubs van Amsterdam met sets waarbij je nauwelijks stil kunt blijven staan.

Verder zijn uiteraard de residents er bij: Odin Music, Be Charm’D, Noëall en Don De Baron voor Chocolade en CATHY, Blacksta en Urb$ bij Froday!