Op 11 september 2017 start de Lindenberg opnieuw met een musicalproductie  voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Onder leiding van drie professionele kunstvakdocenten van de Lindenberg ga je werken aan een musical waarin gedanst, gezongen en geacteerd wordt. En hieraan kan jij meedoen!

Het is geen vereiste om het goed te kunnen, je moet het gewoon graag willen doen en het is een toffe manier om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen kan deelnemen. Het is dus extra leuk omdat de groep jongeren die meedoet heel divers is; sommige hebben een beperking, andere hebben weer een totaal andere achtergrond.

De kosten bedragen €120,- Het project, bestaande uit 30 repetities en 4 voorstellingen, loopt vanaf 11 september tot en met de voorstellingen in mei en juni 2018. De repetities vinden plaats in wijkcentrum De Klokketoren (Goffertpark) op maandag van 19u tot 21u. Het thema is “horror met humor”

Indien de kosten van deelname voor jou te hoog zijn, kan Stichting Leergeld bijdragen voor jongeren tot 18 jaar.  Kijk hiervoor op www.leergeld.nl/nijmegen

Lijkt het je leuk om mee te doen? stuur dan een mailtje naar  h.sparreboom@delindenberg.com

En check de Facebookpagina “Musical: Vinden & Verbinden”