Bij de JongerenStip kun je terecht voor informatie of advies over verschillende onderwerpen. De vrijwilligers van de JongerenStip staan klaar voor alle jongeren in Nijmegen.

Heb jij een vraag over opvang, verslaving, schulden, seksualiteit, zorgverzekering, inkomen, gezondheid, sociale contacten, opvoeden, vrienden, school, gevoelens, discriminatie, omgaan met geld of over jouw thuissituatie? Dan kun jij terecht bij de JongerenStip. Het team van vrijwilligers beschikt over verschillende expertises waardoor jouw vraag zo goed mogelijk wordt behandeld. Ook werkt het team nauw samen met verschillende organisaties zodat jij er zeker van kunt zijn dat jij de beste hulp krijgt. Wanneer de JongerenStip geopend is, is het mogelijk om zonder afspraak binnen te wandelen en jouw vraag aan het team te stellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om jouw vraag via WhatsApp te stellen, stuur daarvoor een appje met jouw vraag naar onderstaand mobiele nummer.

Telefoon: 024-2061082 Whatsapp: 0630118452

E-mail: jongeren@stipnijmegen.nl

Openingstijden De JongerenStip is geopend en telefonisch bereikbaar op maandag en woensdag van 14:00 tot 17:00.

Daarnaast kun je ons 24/7 een bericht sturen op WhatsApp, wij streven ernaar om jouw berichtje binnen 24 uur in behandeling te nemen.