Netwerk Jouw Nijmegen

Netwerk Jouw Nijmegen is het jongeren vrijwilligersnetwerk van Nijmegen. Onze doelstelling is hulp en netwerk bieden aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. Wij motiveren en inspireren jongeren om vrijwilligerswerk op te pakken en zich in te zetten voor hun stad.

 

Netwerk Jouw Nijmegen” komt waar jongeren zijn. Op school, op evenementen, op feesten, in kerk of moskee, op sport- en studentenvereniging. Aan de hand van presentaties, informatie en gesprek krijgen jongeren de gelegenheid te zien hoe waardevol hun inzet kan zijn voor Nijmegen.

Wanneer jongeren zich bij “Netwerk Jouw Nijmegen” oriënteren, of aanmelden als aankomend vrijwilliger wordt in het netwerk een match gezocht met een hulpvraag die bij hun interesse past.

De diverse hulpvragen van verschillende o.a. maatschappelijke organisaties die bij “Netwerk Jouw Nijmegen” binnenkomen worden overzichtelijk in kaart gebracht en o.a. via sociale media op wervende wijze onder de aandacht gebracht van vrijwilligers en de zich oriënterende toekomstige vrijwilligers.

 

Voorbeelden van hulpvragen zijn:
Wekelijks boodschappen doen
Grasmaaien
Huishouden, schoonmaken
Zondags naar de kerk brengen en halen
Het hondje uitlaten
Een uurtje koffiedrinken
Administratie in orde brengen, bij houden

 

Wil je meedoen of meer info?

Facebookpagina

Mail: info@jouwnijmegen.nl

Tel: 0618994449